Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma. Tak ale, coby poslanec, čiňte, vyzvěte k povolání armády! Najděte způsob jak armádu na hranice dotlačit. Prezidentovu podporu máte! Jinak poslanci jsou na dovolené a my se tu jen bojíme, to si příliš nepomůžeme.

16 0
možnosti

Jak může tohle poslanecké hovadu cokoli činit, když ani netuší, o jaké běžence se v Bělé jedná? Vždyť on by jako zákonodárce měl vědět, jaké zákony a jaké předpisy platí pro vězeňské zařízení v Bělé. Evidentně to vůbec netuší a dokonce považuje za drzost, že běženci požadují mobily. Vůbec mu nedošlo, že běženci požadují své vlastní mobily, které jim policie zabavila.

7 14
možnosti
BP

Vzpomínám na si úžasný výrok exprimátora Prahy  soudruha Igora Němce 14.srpna 2002 v podvečerních hodinách do kamery zpravodajství České televize : "Situace je nadmítu příznivá ... " Ještě týž den před půlnocí byla zaplavena polovina metra ...

18 0
možnosti
JH

J96a32n 52H47l46e56d45í67k

6. 8. 2015 12:18

nepřekvapuje vás, že evropští politici kašlou na své voliče a svým nicneděláním denně navyšují příliv drzých okupantů ??? Myslím, že prvními podřezanými budou právě ti politici.

8 0
možnosti
MD

Presto se tady sejde par jedincu, a uz jsou tady, co bude tvrdit, ze prsi teprve tyden a povoden jako v Troubkach v roce 2010 nehrozi. Za vase 'povodnove' zpravodajstvi karma.

9 0
možnosti
PP

A budou mít dokonce i pravdu, protože v roce 2010 v Troubkách žádná ničivá povodeň nebyla. Ta byla v roce 1997.

0 0
možnosti
OF

Pisete blbosti. Co by se stalo, kdyby byli na svobode? Co asi - proste by odjeli do toho Nemecka nebo skandinavie. Vzdyt oni tu byt nechteji, je nejaka CR nezajima. Jsou to lidi co jenom meli smulu, ze je chytili na uzemi CR a tak je musi na uzemi CR zadrzet, nic vic.

5 12
možnosti
BP

Principielně nelze připustit,aby se tady potloukala tlupa nějakých vagabundů bůhvíodkud,bez dokladů,bez víza ...Na to prostě policie musí reagovat.Hrozné je ovšem to,že jim posléze nějací přiblblíci v Norsku nebo Německu či Švédsku udělí povolení k pobytu ..

17 1
možnosti
LR

Ano. Nic jiného, zdá se, neumíte.

13 1
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1588x
Dopravní pilot a v současnosti poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Veřejně činný. Osobní stránky www.marekcernoch.cz

Seznam rubrik