Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

tak s tím něco dělejte, pane poslanče

1 0
možnosti
RS

Kratce receno, prave probiha afrikanizace Evropy.

6 0
možnosti
Foto

Rozumím dobře tomu, že dokud to město ovládala čistě Italská mafie tak to bylo v pořádku. Co má co italským zločincům kazot kšefty8-o

Pane Černochu vysvětlete mi to, když je to tam taková katastrofa proč to Italové dávno něřešili ve volbách a nezvolili někoho kdo chce s imigranty "zatočit".

Zatím to spíš vypadá, že u nás všichni ví jak je to jinde zdevastované a ti hloupí Italové, Francouzi, Němci...to nujak neřeší a přitom to u nich není k žití-to ví přeci v ČR každy-tedy snad s vyjímou těch, kteří právě z Čech odcházejí do těch zdevastovaných míst;-D

2 17
možnosti
Foto

V článku autora jsem se nikde nedočetl ani náznak toho, co s tím, o čem píše, hodlá v rámci ČR udělat. Posláním poslanců je přece iniciovat návrhy zákonů, které jako zákonodárci mají uvádět do života. Ostatně kvůli tomu snad byl pan poslanec Černoch do Sněmovny také zvolen - a nikoliv proto, aby nám zde vlastními opepřenými slovy interpretoval novinové (či internetové) články, jejichž obsah je nám všem všeobecně již několik měsíců znám. Pan poslanec spoléhá na svou poslaneckou imunitu, díky které se v případě ohrožení státu včas někde "zašije" a všichni, kteří tuto imunitu nemají, budou mít zkrátka smůlu...!

8 0
možnosti
LJ

Tak první co by se mělo změnit tak imigrační zákony. A nejprve ty o dokladech. Kdo nemá doklady deportace!

2 0
možnosti

Imigranti jsou problém, o tom se hádat nebudu, ale poslední odstavec mě strašně rozesmál. Nechápu, jak to někdo může myslet vážně.

0 2
možnosti
JO

Je jich strašně moc a to je problém. Všem nemůže Evropa pomoct. Hranice by se měly zavřít a ti mladí muži toužící po lepším životě by měli začít pracovat na zlepšení podmínek v jejich zemích. 

Kriminalita tzv. uprchlíků je vysoká. Navíc to složení - 80% mladých mužů. V Německu jsou incidenty na denním pořádku. Krádeže, rvačky, obtěžování, napadání nožem. Včera byla v Chemnitzu zneužita 7-letá dívenka. Pro ty, kdo chtějí odkaz, třeba tady: http://www.bild.de/regional/chemnitz/kindesmissbrauch/maedchen-auf-spielplatz-missbraucht-42056482.bild.html

5 1
možnosti
JL

J53á13n 24L40o11s91k77o76t

5. 8. 2015 11:10

Nemecky neviem, pani Ondrová, viete v krátkosti zhrnúť o čo sa jedná? Ďakujem.

0 0
možnosti
KC

Za hloupost se platí v každé době. My, jako nositelé vadných, naivních a poddajných  genů, musíme být podmaněni, protože se neumíme ubránit  Pokud se nám to nepodaří, nic jiného si nezasloužíme.

2 0
možnosti
Foto

Jsme v obklíčení, bezpečnost je narušena, všude jsou imigranti, lezou přes plot, přes zeď, je to časovaná bomba, přišli, aby nás obrali o naše práva, znásilnili naše ženy, uřezali nám naše pindíky a Marek Černoch sedíce v kokpitu svého práškovacího čmeláka se jich moc a moc bojí :-)

5 24
možnosti

Fakt si přijdete vtipný?

11 0
možnosti
MR

To už se ví několik let, jen nám stále více ukazuje přežitost jedné doktríny a sní garnitury politiků a státníků, i občanských hnutí.

Svět se změnil končí epocha globalizace a nastává rozpad na světová mocenská centra a místa setrvalého chaosu, jinak řečeno rozpad umělých států bez historického pozadí.

Pro Evropu je největší problém stav kdy svými sociálními a humanistickými pokusy zničila společenskou diverzitu, chybí zde tvůrčí a duševní vrstvy ve společnostech, jež vnímají ducha doby, vidí věci v komplexu, umí motivovat a vést. V naší doby zde byl třeba Čapek, J.Masaryk a další.

Místo toho zde vznikla jednak psudo vrstva neziskových a občanských organizací a majoritní sociální rovnostářská většina, jež si vytvořila vlastní systém moci a vlastní určitou garnituru politiků, jež budou udržovat a pečovat o jejich životy, potřeby ... . 

Je potřeba zapomenout na Brusel, Francii a Německo, zde je osa Hollande a Merkellová a v jejich zemích brzo nastanou občanské nepokoje.

Je potřeba vytvořit nové mocenské centrum v centrální Evropě na pozadí Visegradské skupiny, to si vyžaduje ale jinou garnituru politiků, těm našim už jak si utekla jejich doba.

Opřít se o Británii a společně chránit přilehlé hranice EU, vytvořit společnou armádu na ochranu hranic. Německo, Francie, Itálie jsou v podstatě "odepsané" Vytvořit z tohoto centra světovou velmoc, překročit přežité poválečné doktríny a organizace, třeba OSN a právo veta. Pokusit se stabilizovat Libyi a vytvořit zde deportační centra. Vojensky stabilizovat

12 2
možnosti
MR

Blízký východ kde bude potřeba setrvalý společenský dohled, ale nevnášet sem evropské myšlení a hodnoty, jinak budou semeništěm problémů. Jít cestou precedentů a následně vyvolávat společenskou diskuzi a měnit stav za pochodu. Naše bezpečnost je za našimi hranicemi. Je potřeba si uvědomit že dnešní garnitura politiků je vlastně ve většině odepsaná, neboť vyrostla v partajích a celkem bratrském prostředí a není schopna reflektovat nový světový pořádek a změny. Žijí ve vlastních sklenících.

Naše záchrana je spojit se s okolními státy vyhledat nové osvícené osobnosti a společně zajistit a chránit centrální prostor Evropy a řešit problémy s migrací, dohodnout se s Libyi a vytvořit zde jednak hráz proti střední Africe a jednak deportační tábory.

Nespoléhat se na Brusel ta se sama rozpadne a ani na Německo, Francii, Itálii jež promarnili svůj čas. Uvědomit si že zde není my a oni, tedy že to někdo za nás udělá a zajistí, je potřeba občansky tlačit na politické změny a odchod politiků jež už žijí v jiné době a kreslí si vzdušné zámky. Vytváříme vlastně dnes novou podobu budoucího světa a pokládáme i její základy. Zatím ale se rozpadá to staré a přežité ... . Když to včas nepochopíme bude nás to stát suverenitu a budeme muset bojovat o ... .

2 1
možnosti
ZK

A už máte nové téma pro své ovečky, až po tomhle neštěkne za tři čtyři měsíce ani pes? ;-D

2 14
možnosti
SB

To nechápete, že tohle téma bude stále naléhavější? Za čtyři měsíce bude situace ještě horší než nyní a každým měsícem se to bude jen a jen zhoršovat.

16 1
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1588x
Dopravní pilot a v současnosti poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Veřejně činný. Osobní stránky www.marekcernoch.cz

Seznam rubrik