Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co byste si představoval pod termínem „skutečně začít něco dělat“. Co by to tak jako mělo být? Zavřít hranice? Střílet lidi na hranicích? Natahat tam ostnaté dráty? Postavit zeď na pobřeží? ;-D;-D Mě by to opravdu zajímalo, jak si to představujete. A hlavně mě fascinuje vaše domněnka, že to pomůže. To je už úplně mimo.

1 3
možnosti

Začít něco dělat.My s tím nic nezmůžeme, ale EU ano.My nemáme lodě, E U ano, takže na plavebních cestách postavit tyto lodě a pod pohrůžkou potopení je vracet zpátky.Nebo ať tam američani přesunou svoje letadlové lodě v rámci NATO a mohou je posílat zpět.

Ale to asi není v zájmu američanů, takže proč by se oni angažovali.To je lepší mít lodě postavené u Korei a vykřikovat jak brání světový mír.

2 0
možnosti
Foto

Faktem je, že Evropa adekvátně situaci reaguje.

Nehysterčí jako vy, ale reaguje adekvátně situaci.

0 4
možnosti

A jak prosím? Tím, že třeba každý den dělá Frontex taxi službu zadarmo pro tisíce migrantů z Afriky?

6 1
možnosti

Musíme si konečně připustit, že v Evropě žijí lidé, kteří nerespektují naši kulturu, tradice a zákony a ohrožují bezpečnost našich občanů.Tím myslíte asi komunisty že?

0 0
možnosti

J88a66n 44R50á17ž

23. 5. 2017 12:45

Klást otázku, kdy můžeme očekávat adekvátní reakci evropských, myšleno zřejmě "západoevropských" politiků na muslimský teror a stoupající každodenní násilí jimi prováděné, přece nemůže vyslovit inteligentní politik středoevropské země. Odpověď, že od těchto pokrytců se adekvátní reakce nedočkáme nikdy, zná přece každý s IQ vyšším sysla.

2 0
možnosti

Celkem jalové výzvy... Proti takovým singularitám se nedá bojovat jinak, než že se jim přestane dávat tak velký mediální prostor a že tato neštěstí přestanou politici vašeho typu zneužívat pro svoje vlastní zviditelnění a kariéru. Btw. nápor teroristických útoků ze 70. a 80. let byl naprosto nesrovnatelně silnější...

2 2
možnosti

K10a36r31e43l 30M73a23s46e43k

23. 5. 2017 12:40

Ano, je nutné, aby se evropští politici typu Marka Černocha přestali schovávat za bezduché fráze jako je "maximální posílení všech opatření" či "jasné a tvrdé zákony" a začali konat.

4 1
možnosti

J72a84n 85R41á11ž

23. 5. 2017 12:54

A co si pod tím "začali konat" u pana Černocha představujete?

Konat musí začít občané, kteří musí z veřejného prostoru vytlačovat ty, kteří svým postojem k migraci napomáhají zvyšování nebezpečí násilí jehož hrozbou migranti jsou, beze vší pochybnosti.

3 0
možnosti

Jste si jist tím "náborem"?

7 0
možnosti

Všichni mají strach ze severní Koreje, ale že imigranti jsou větší hrozba nikoho nezajímá.Kolik lidí ve světě zabil severokoreiský režim?Kolik tisíc lidí už zabili teroristi ?Kdyby NATO, respektive američani tu letadlovou loď přesunuli na plavební dráhu uprchlíků a vraceli je domů pod hrozbou potopení, byla by to lepší obrana než proti Korei.Politici budou opět vznášet protesty, budou pobouřeni,ale to je tak všechno co proti tomu dělají.

2 0
možnosti
Foto

J47a67n 67P10e23c34h51a

23. 5. 2017 12:23

Už jste vstoupil do ANO?

1 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1588x
Dopravní pilot a v současnosti poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Veřejně činný. Osobní stránky www.marekcernoch.cz

Seznam rubrik