Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nic moc. Po zádech Okamury jste vlezl do parlamentu a pak jste ho podrazil. Bez něho končíte. On se tam však bohužel dostane znovu.

0 0
možnosti
Foto

To je fakt argument k věci jak noha...

2 0
možnosti

Tak pravda, od dopravního pilota, resp. poslance bych čekala méně naivity.

1 1
možnosti
Foto

Panu poslanci bude bohatě stačit, když si ještě před skončením svého poslaneckého mandátu místo chytrého mobilu pořídí mobil o něco málo chytřejší a tedy více blbější (aby nemohl být tak jednoduše vypátrán a sledován) a bude mít pokoj.

1 0
možnosti

K72a25r20e23l 40M45a79s44e17k

31. 3. 2017 19:37

Jo, nebo rovnou psací stroj a fax. ;-D

1 0
možnosti

Jaká zas zabsolutní ztráta soukromí? Soukromí se nalézá lidské mysli, ne v emailové schránce. Jestli se policie doví s kým jdu na pivo, kam letím letadlem nebo odkud jsem si objednal flashdisk, nepovažuju za absolutní ztrátu soukromí.

5 7
možnosti

No, pokud, nepoužíváte email k žádným pracovním věcem, neměníte si skrz něj přístupové údaje na Vámi navštěvované, registrované weby. Nepíšete si s lidmi důvěrné až intimní zprávy, tak snad můžete být trochu v pohodě. Ale obávám se, že to budete spíš výjimka. Ještě dodám, že státní aparát může být vynikající cesta k útoku... viz třeba nedávný bezprecedentní, masivní kyberútok na Polské banky skrz infrastrukturu jejich (státního) bankovního regulátora... http://thehackernews.com/2017/02/bank-hacking-malware.html ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1588x
Dopravní pilot a v současnosti poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Veřejně činný. Osobní stránky www.marekcernoch.cz

Seznam rubrik