Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VJ

Jestliže zveřejnění hnusných činů islamistů je považováno za propagaci právě islamismu, pak tedy ty hnusné obrázky na krabičkách jsou podobnou propagací kouření cigaret.

0 0
možnosti
JR

J80a28r18a 31R96a46n97k

7. 3. 2017 6:31

Za pravdu se tresta pouze v diskusich na iDnes - minusy, ale ty nam nevadi. Pravdu najdete na netu, pokud ovladate nejaky jazyk navic, ale nehledejte ji ve Sputniku, nebo RT.

0 0
možnosti
Foto

Jako politik byste měl být vzdělanější, i když ve vašem případě tomu moc šancí nedávám. Tu paní nikdo nepotrestal. Bude předmětem vyšetřování na základě zákona, který ve Francii zakazuje sdílet násilí. Pokud soudce uzná, že porušila zákon, pak vynese trest. Zatím se tak nestalo, tak přestaňte šířit bludy

8 13
možnosti
PM

Nevím jestli jste četl jiný blog, ale autor jasně píše, že zbavení imunity umožňuje stíhání a že ji čeká soud. Takže bludy tu píšete vy.

12 5
možnosti

J82a96k34u58b 84Š17o31l30c

6. 3. 2017 15:03

Tady se zase sešla jelita.

1 2
možnosti
RH

Chyběl jste tady právě akorát vy... R^

6 2
možnosti
VK

Pane Černochu, to se s Mazurkem nemůžete domluvit? Vždyť máte i nadpis stejnej. ;-D

Za prvé, má se zodpovídat před francouzským zákonem. Na to evropskou imunitu opravdu nepotřebuje. Nebo dokonce předjímáte rozhodnutí soudu? EU parlament jen posvětil to, po čem voláte. Aby se nemotal národních záležitostí. Pokud je vedeno vyšetřování ve Francii, co se do toho má motat EU? Opravdu vy poslanci nejste nadlidi. Imunita je přežitek. Na rozdíl od konspirátorů si myslím, že jí podobná kauza ve volbách prospěje, protože je to v souladu s jejím dosavadním politickým konáním. Vy se při tom spravedlivém kopání do EU kopete do vlastní holeně, aniž byste si toho všiml.

10 4
možnosti
RH

Ještě je dobré poznamenat, že Le Pen disponuje imunitou na základě europoslaneckého mandátu. Sama Le Pen usiluje o vystoupení z EU, čili o to, aby o imunitu přišla. Dalším paradoxem je, že zrovna Le Pen si stěžuje, že EU do všeho strká nos, a když se snaží ponechat řešení situace čistě na rozhodnutí francouzských úřadů, tak je to taky špatně.

9 6
možnosti
JS

J79a34n 70S37e71m72i44k

6. 3. 2017 14:37

tohle je take docela zabavny paradox.... kdyz organ EU neprebije kompetencne narodni stat a nenadradi svou imunitu (v tomto pripade narodni francouzskou instituci), je to zase dukaz zvule EU;-D

6 1
možnosti
MK

Každý soud, bude-li nezaujatý, musí vzít v úvahu její postoje v dosavadní činnosti a nemůže ji odsoudit za propagaci ISIL. Pokud nebylo zveřejnění označeno jako pravda o islámu nebo o ISIL, lépe řečeno jako odstrašující video, může být pokáraná za tuto chybu.

To ale jistě není hlavní cíl. Tím cílem je pošpinění v právě probíhající volební kampani.

7 3
možnosti
JS

J18a20n 49S85e21m44i35k

6. 3. 2017 14:39

tezko si nekdo muze myslet ze by si nekdo mohl myslet ze zrovna neco takoveho ji "pospini" v probihajici kampani.

Naopak, jsou to pro Le Penovou levne body jako pronasledovane "mucednice za pravdu"- pro jeji elektorat naprosto pozitivni vec.

4 4
možnosti
RH

Takže ještě pro vás, i když byste to měl jako poslanec vědět. Zbavení imunity není trest, je to jen zbavení privilegia imunity, která vůbec stíhání neumožňuje. Le Pen tak není potrestána, pouze bude potrestána, pokud porušila zákon, a to tak jako by byl potrestán jakýkoli jiný občan. Pokud zákon neporušila, pak se nemá čeho obávat.

12 7
možnosti
ZH

Propagovala ISIS, to je každému jasné.

3 16
možnosti
Foto

A Vy jste letadlo, to je také každému jasné... LOL

11 3
možnosti
JS

J47a95n 28S84e15m11i88k

6. 3. 2017 13:24

a) vyjmuti z imunity neni trest ani uznani viny, to je zalezitost suverenni francouzske justice

b) pokud je trestne zverejnovani videi Islamskeho statu, tak proste musite trestat ty kteri to zverejni. Pokud by to bylo soucasti svobody projevu, musite to pak povolit I tem islamistum kteri to pouzivaji v evrope ke sve propaganda..... jak chcete do v pravu odlisit kdyz nekdo video z popravy IS publikuje s "spravnym odstrasujicim" motive, a druheho ktery to publikuje s "nespravnym" propagacnim motive. To by pak stacilo vsem tem Abdulum udelat si stranku "odstrasujici videa IS" tam publikovat cokoli se jim zlibi

...proste roubovat na tohle nejakou ideologii a zvatlani o cenzure je nesmysl

13 10
možnosti
VK

Stejně je mazec, že máte šest minusů a protiargument sem nedal nikdo. Ale když se podívám na seznam minusáků, tak jsem v klidu. Přemýšlení není jejich silnou stránkou.;-)

3 2
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1588x
Dopravní pilot a v současnosti poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Veřejně činný. Osobní stránky www.marekcernoch.cz

Seznam rubrik