Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přečetl jsem si diskusi a nehodlám p. Maškovi odpovídat na jednotlivé bláboly. Přesto, aby přece jenom někoho nezviklal (i když p. Libor Vaněk dobře sekundoval), dám něco do placu.

Počítat Turecko mezi sekulární státy je při dnešní informovanosti názorová sebevražda. Stejně tak Tunisko, kde se válčí. Stačí se zeptat zdejšího blogera, muslima s nadhledem, p. Berrezougy, jak je ze své rodné země v současnosti smutný.

Obhajovat muslimy v jejich existenci v Evropě je úplně na palici. Integrace je bídná, pobírání dávek místo pracovního zařazení je vysoké a korunu tomu nasazují anonymní průzkumy, kdy téměř 50% evropských muslimů se vyjádřilo pro změnu, potlačit demokracii a instalovat právo šária. Vyčleňovat některé "hodnější" islámské země je opět průhledná lež: všechny islámské státy se v Káhiře shodly na deklaraci, kde je každý její bod opřen o šárii!

Popírat, že muslimové mají odlišnou kulturu, je stejné jako tvrdit, že Eskymáci jsou zvyklí na pouštní bouře. Nikdo muslimům nevyčítá, že jsou muslimové; byli v tom od narození vychováni, ale právě proto je u nich změna velmi obtížná; nepatří do Evropy.

Navíc, téměř všechny současné války v islámských zemích mají původ v islámské nenávisti mezi šiíty a sunnity a i tento fenomén s nimi přichází. Přidá-li se k tomu "bonbónek na dortu" v podobě kriminality, kde vévodí jejich vztah k evropským děvkám, je závěr jednoznačný: muslimové do Evropy nepatří!!!

Nezbývá, než doporučit p. Maškovi, aby dostudoval a nebo přiznal, že je za tyto průhledné lži placen. Poslední variantou je fakt, že už dostudovat není schopen.

1 0
možnosti

Pane Černochu, říká se, že by člověk měl začít u sebe.

Máte jen dvě děti, kdy budete zlepšovat natalitu Vy osobně?

2 2
možnosti

J66a52n 55K33o88z67á13k

14. 10. 2016 15:08

Vaše natalita? Děkuji

0 0
možnosti
Foto

P97e33t20r 31H87a14n41n67i52g

14. 10. 2016 12:37

Je velice smutné, že se naše země rozhodla spolu s EU pro sebevraždu. Místo, aby se vymýšlely sociální a bytové pobídky pro mladé manžele, aby se nebáli mít početnější rodiny, tak EU vymýšlí takové nesmysly. Proč si myslím, že i naše země páchá sebevraždu? Marek Černoch píše v jiném článku, že se zúčastnil jako jediný poslanec setkání exekutorů. Marek Černoch vcelku realisticky popisuje zde logické věci. Nejde o internetové aktivisty, čert či snad Soroš je vem. Jde o to, že Úsvit dostal pouze 0,9% hlasů v krajských volbách. A to je velmi, velmi smutné, když každý věděl, o co jim jde. Připomíná mi to tzv. Druhou republiku, kdy Hitler zabral Sudety a Češi spolu i se židovskou menšinou (jak jsme viděli včera ve filmu Všichni moji blízcí Mateje Mináče) si mysleli, že nás Hitler nenapadne. Ani ne za půl roku napadl. Takové ty řeči: "Viděli jste tady nějakého uprchlíka?" mi to připomínají.

13 2
možnosti

A přitom úsvit podle ankety zde ovládl deset krajů. Imho, jak jste dopadl vy, mistře?

3 1
možnosti
Foto

Existuje vážné nebezpečí, že příští rok na podzim vymře po sněmovních volbách ve své poslanecké lavici (a již nikdy se tam logicky nevrátí) - Marek Černoch.

0 3
možnosti

P79e92t71r 86D22r82a15p90a81l

14. 10. 2016 11:45

to je možné a asi i pravděpodobné...nicméně socioinženýrské teorie EU jsou opravdu na pováženou

4 0
možnosti

Prosta a evidentni pravda se tady v diskusi nazyva blaboly. Tak tady ja nebudu prodlevat. Dam vam karmu a pryc odtud.

8 0
možnosti

K23a21r88e61l 42M56a16s42e70k

14. 10. 2016 11:33

"Migranti přicházejí se zcela odlišnou kulturou" je blábol. "Migranti přicházejí velmi často s náboženstvím, které je neslučitelné s našimi hodnotami" je nesmysl. "Přicházejí lidé, kteří odmítají respektovat naše zákony" je lež. Stačí?

2 9
možnosti

Karma bude vysoká,ale fakt,že Vaše bláboly v realitě nebere skoro nikdo vážně na tom nic nezmění.Nepomohla ani ta Vaše hvězda, ružová "vlastenka" čauky mnaumky...0,8procent voliču,taková je realita,ale celý národ jde s "vlastenci";-)

5 9
možnosti

L26i44b17o84r 91V44a53n17ě47k

14. 10. 2016 12:06

Taková fakta berou vážně

.

A/ nejen naši občané (kteří dle průzkumů s nimi souhlasí řádově z 80% + uniktátní podpisová akce kdy za řádově 2 týdny bylo čtvrt milionu podpisů)

.

B/ ale i politici většiny stran - snad s vyjímkou Kalouska - tím, že do své rétoriky zařadili prohlášení o nemožnosti podpory ilegální imigrace k nám

.

B/ je hlavním důvodem proč politický podnikatel Okamura méně hlasů než se čekalo + další, které se jako osoby podařilo našim čackým mediím také maximálně pomluvit a kriminalizovat.

2 2
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1588x
Dopravní pilot a v současnosti poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Veřejně činný. Osobní stránky www.marekcernoch.cz

Seznam rubrik