Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je hezké, co jste zorganizovali, jenom prosím vás nestrašte lidi střelbou a neprovokujte ochránce zvířat angažováním velbloudů. Najděte si nějaké hezké klidné místo ( Brdy jsou aktuálně k tomu to účelu naprosto skvělé) a tam můžete demonstrovat jako o život.

2 3
možnosti
MK

R^R^R^Jen doufám, že nesouhlas občanů s politikou Merkel podtrhne Sobotka opakováním výroku, který si vypůjčil od islamofobů a tím se mezi ně zařadil (no vždyť jsou volby). Mám na mysli přání, nemít v ČR silnou muslimskou komunitu. Ale toto říci a přijímat muslimy, byť ze Sýrie, je jasná schizofrenie.

6 1
možnosti
PK

P81a57v79e83l 74K51r42á22l

24. 8. 2016 14:40

Raději zůstaňte u toho létání,to je krásná a řekl bych i osudová práce.O tom ostatním nevíte zhola nic.Možná,kdyby nějaké malé zaprděné země nesabotovali všechny snahy o řešení uprchlické krize,nemuselo na žádné Turecko a kvóty dojít.Jediné,s čím se dá souhlasit,že dnešní Turecko Receypa Erdogana již nemá s Evropským Tureckem Mustafy Kemala Ataturka nic společného a nemůže po EU nic žádat,nebo ji dokonce vydírat.Na druhou stranu jediná země,jakou je Turecko přijala víc uprchlíků než EU dohromady

1 7
možnosti
MK

R^ Turecko přijalo své muslimské ovečky, které do Evropy nepatří; stejně tak, jako tam nepatří Turecko samotné. Jinak jste té malé zaprděné země občanem, tudíž stejně jako ostatní (dle Vás) jste se stejným titulem.

5 1
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1588x
Dopravní pilot a v současnosti poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Veřejně činný. Osobní stránky www.marekcernoch.cz

Seznam rubrik